sprey boya Sırları

Wiki Article

Mekan, insan ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve sofistike bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya çevrim dışı bırakmanız gerekeceği mazmunına gelir.

Hane sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı süssüz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Bu özelliği sebebiyle olağanüstü esnek bir kullanma sağlayan antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve öteki metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin sarrafiyelıca özelliği şunlardır:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirtik tonlarda olan duvar renkleri olarak içinmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında mekân vermektedir.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu antrasit gri dekorasyon gösterişli ve sıcak bir atmosfer oluşturmanın güçlü bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla oflaz bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir revnak katar.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle kırnak bir durum oluşturan parafin rengi kesif kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her aşama okşayıcı ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz emeksiz aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden vazıh duvar rengi boyasıdır. Vesair möble ve eşyaların rengi ile palas intibak sağlamlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, dertlilarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin antrasit duvar boyas bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi üzere nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size cesim kolay esenlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You dirilik learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir vasat oluşturabilir. Bu renk gayrı antrasit duvar boyas renklerle kombin edilerek denk odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page